Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2019 р.

У Чернігові на три місяці перекриватиметься рух автотранспорту по вул. Героїв Чорнобиля


Фото № 1

У Чернігові для проведення робіт з реконструкції мереж водопостачання та водовідведення з 9.00 год. 1 травня по 19.00 год. 1 серпня перекриватиметься рух автотранспорту по вул. Героїв Чорнобиля (від просп. Миру до вул. Київської). Відповідний дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «УТБІнжиніринг» надав виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 18 квітня.

На місці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції Чернігова.

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради на час перекриття ділянок вулиць внесе зміни в маршрутну мережу громадського транспорту, про що буде повідомлено додатково.

За словами керівника Управління ЖКГ міської ради Ярослава Куца, рішення про перекриття приймається для загального інформування містян. Самі роботи будуть проводитись поетапно, тобто у різний час буде перекриватися певна частина вказаної ділянки, враховуючи і обсяги робіт, і питання безпеки.

По мірі виконання робіт прес-служба міської ради інформуватиме про можливий проїзд та об'їзд ділянки, де відбуваються роботи.


 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!