Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 жовтня 2016 р.

Депутати міської ради скасували рішення щодо забудови Березового гаю


Фото № 1

Сьогодні, 27 жовтня, під час засідання дванадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання депутати підтримали проект рішення, яким передбачено скасування пункту 1 рішення від 1 вересня 2016 року № 394 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок». Тобто скасоване надання цих дозвільних документів міської ради щодо всіх трьох черг планованого будівництва впритул до Березового гаю (в районі вулиці Пухова). «За» відповідне рішення проголосували 39 депутатів.

Це питання порядку денного сесії було поставлене на обговорення і голосування першим - у зв'язку з присутністю в залі значного числа як представників громадськості, так і підприємства-забудовника. Під час обговорення питання всі вони - і громадські активісти - жителі цього мікрорайону, які прийшли підтримати збереження зеленої зони, і представники забудовника «УкрСіверБуд», - висловили свої зауваження та пропозиції.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко також висловився за збереження Березового гаю, нагадавши, що сам виріс у цьому мікрорайоні. Але він пропонував депутатам і альтернативний шлях - зазначити в рішенні більш зважені формулювання. Принагідно він повідомив, що вчора на засіданні виконавчого комітету міської ради вже було прийнято рішення щодо відміни містобудівних умов та обмежень для одного з трьох будинків, розміщення якого передбачалося найближче до гаю.

Разом з тим, міський голова підкреслив, що, приймаючи будь-які рішення, міська влада буде діяти з урахуванням волі громади.


Про інші рішення 12 сесії VII скликання читайте також:

Депутати проголосували за «Програму «Молодь міста Чернігова» на 2017-2020 роки

Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чернігова» затверджено

Програму 20/80 для приватного сектору міста Чернігова затверджено з кошторисом на наступний рік у 10 мільйонів

Міська рада затвердила Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування на 2017 рік

Затверджено Програму організації та проведення у 2017 році громадських робіт для незайнятого населення м. Чернігова

Депутати схвалили пільгові перевезення окремих категорій громадян у залізничному транспорті приміського сполучення на 2017 рік

Депутати міської ради скасували рішення щодо забудови Березового гаю



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!